Πολιτική

Τα ταξί πάλι στο υπουργικό – Συναντήσεις Παπανδρέου με Πάγκαλο και Χρυσοχοϊδη

Σφραγίζει σήμερα το υπουργικό την απελευθέρωση των ταξί. Ο πρωθυπουργός θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον Θόδωρο Πάγκαλο, καθώς και τον Μ.Χρυσοχοΐδη.

Ειδικότερα, στο υπουργικό θα συζητηθούν:

Το σχέδιο νόμου για τους κανόνες ελεύθερης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης (ΕΔΧ) αυτοκίνητα (Νέα ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης μέχρι εννέα θέσεων) και Μοτοσικλέτες Δημόσιας Χρήσης (ΜΔΧ) (Γ.Ραγκούσης)

Το προσχέδιο Νόμου για την Ίδρυση Επιστημονικών Εταιριών των Ιατρικών Ειδικοτήτων, Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Επιστημών Υγείας του ΚΕΣΥ, την απόκτηση Ιατρικής Ειδικότητας και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση Ιατρών (Ανδρ.Λοβέρδος)

Το σχέδιο νόμου για εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την επιβολή ελαχίστων προτύπων όσον αφορά τις κυρώσεις και τα μέτρα κατά των εργοδοτών που απασχολούν παράνομα διαμένοντες πολίτες τρίτων χωρών, με στόχο την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης (Γ.Κουτρουμάνης)

Το σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας. (Μ.Παπαϊωάννου)

Το σχέδιο νόμου για τη μεταφορά στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 7ης Σεπτεμβρίου σχετικά με τη ρύπανση από τα πλοία και τη θέσπιση κυρώσεων, περιλαμβανομένων των ποινικών κυρώσεων για αδικήματα ρύπανσης (Μ.Παπαϊωάννου)

Το σχέδιο νόμου για το δικαίωμα των εργαζομένων στην ενημέρωση και διαβούλευση σε κοινοτικής κλίμακας επιχειρήσεις και ομίλους επιχειρήσεων σε συμμόρφωση προς τη σχετική κοινοτική οδηγία (Γ.Κουτρουμάνης)

Το Υπουργικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί επίση για το νέο πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2014 – 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρον άρον το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή προς ψήφιση

Δεύτερο ημίχρονο από Βενιζέλο: Απειλεί τους βουλευτές με την 6η δόση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση... Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά: Πείτε μας κ. Μητσοτάκη την ατζέντα της συνάντηση με Ερντογάν για να δούμε αν πρέπει να γίνει
Η τοποθέτησή της έρχεται σε μια συγκυρία κατά την οποία, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαμόρφωση του κόμματός της
Η Μαρία Καρυστιανού 30
Επίκαιρη ερώτηση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για την ενέργεια - «Τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις πληρώνουν από τα ακριβότερα τιμολόγια ρεύματος στην Ευρώπη»
«Σχεδόν ένα στα πέντε ελληνικά νοικοκυριά αδυνατεί να θερμάνει επαρκώς την κατοικία του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
O Νίκος Ανδρουλάκης