Πολιτική

Μήνυμα Τασίας Χριστοδουλοπούλου στον Τσίπρα για ανασχηματισμό! Ποιοι δεν πρέπει να φύγουν

“Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να δώσει αριστερές απαντήσεις” τόνισε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Στη γραμμή που έχουν χαράψει τα μέλη των “53+”, άσκησε κριτική στην κυβερνητική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως “πρέπει να ψάξουμε την αριστερή διέξοδο από την κρίση” αλλά και πως “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχει να είναι σε μια κυβέρνηση χωρίς να υλοποιεί το πρόγραμμά του. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε βρει την εναλλακτική λύση βαραίνει τις επιλογές μας. Πρέπει επειγόντως να βρούμε τον ορίζοντα και τον αριστερό δρόμο για να βγούμε από αυτή την κατάσταση”.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστα και τα σενάρια για ανασχηματισμό, στέλνοντας μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα προειδοποιώντας τον για τις επιλογές του “Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε ένα ανασχηματισμό θα φύγει ο Φίλης, ή ο Ξανθός, ή ο Σκουρλέτης που δίνουν τις μάχες στον τομέα τους”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: «Να ανακαλέσει η Τουρκία το casus belli» – «Το Ισραήλ κινδυνεύει να αποξενωθεί από τους συμμάχους του»
«Η Τουρκία πρέπει να άρει την απειλή πολέμου εναντίον της Ελλάδας που είναι μαύρο σύννεφο πάνω από τις σχέσεις μας» - «Καμία δικαιολογία για τη συνέχιση του πολέμου στη Γάζα»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
15
Καράογλου για τους νεκρούς μάρτυρες της εξεταστικής του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέθαναν από το άγχος τους»
Στη λίστα μαρτύρων που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται και το όνομα του πρώτου πρόεδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Βαγγέλη Σεφεριάδη, ο οποίος υπηρέτησε από το 1999 έως το 2002, αλλά έχει φύγει από τη ζωή το 2016
Ο Θόδωρος Καράογλου 2