Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Τελιγιορίδου και Αβραμάκης συστρατεύονται με το ΠΑΣΟΚ: Η συνάντηση με Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη

Η κίνηση εντάσσεται στο άνοιγμα που επιχειρεί η Χαριλάου Τρικούπη προς στελέχη με πολιτική και κοινοβουλευτική εμπειρία
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με δύο πρόσωπα με κοινοβουλευτική διαδρομή στη Βόρεια Ελλάδα διευρύνει τις δυνάμεις του το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (08.09.2026) στη Θεσσαλονίκη με την Ολυμπία Τελιγιορίδου και τον Λευτέρη Αβραμάκη, οι οποίοι συστρατεύονται πλέον με τη Χαριλάου Τρικούπη.

Η κίνηση εντάσσεται στο άνοιγμα που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ προς στελέχη με πολιτική και κοινοβουλευτική εμπειρία, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να στέλνει από τη Θεσσαλονίκη μήνυμα συσπείρωσης ευρύτερων δυνάμεων γύρω από τον στόχο της «πολιτικής αλλαγής».

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου έχει διατελέσει βουλευτής Καστοριάς και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ ο Λευτέρης Αβραμάκης έχει διατελέσει βουλευτής Σερρών.

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Λευτέρης Αβραμάκης «συστρατεύονται με το ΠΑΣΟΚ και ενώνουν δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή», δίνοντας σαφές πολιτικό στίγμα στη συνάντηση.

androulakis avramakis

Η εξέλιξη έρχεται στο πλαίσιο της παρουσίας του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών με αφορμή τη ΔΕΘ, με το ΠΑΣΟΚ να επιδιώκει παράλληλα να διευρύνει την πολιτική και κοινωνική του απεύθυνση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Γεροντόπουλος: «Θα προτείνω στον Σαμαρά να στείλει λουλούδια στον Μητσοτάκη, διότι του κάνει τζάμπα διαφήμιση»
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού - «Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να ηγηθεί άλλο αυτής της χώρας»
Άκης Γεροντόπουλος και Αντώνης Σαμαράς 29
Η ΝΔ αφήνει ανοιχτή την πόρτα για συνεργασίες μετά τις εκλογές – «Μάχη» για τον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων του 2023 και τη δεξαμενή Τσίπρα – Ανδρουλάκη
«Προτιμούμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλά δεν έχουμε κλείσει την πόρτα στις συμμαχίες», το μήνυμα του Κωστή Χατζηδάκη - «Τσίπρας και Ανδρουλάκης βλάπτουν την αξιοπιστία τους»
Ανδρουλάκης, Τσίπρας, Μητσοτάκης
42