Πολιτική

Τέμπη: Χαρίτσης – Φάμελλος συμφώνησαν σε άμεση πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

«Να γίνει άμεσα η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απολογηθεί στον ελληνικό λαό», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην άμεση κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη συμφώνησαν οι πρόεδροι Νέας Αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης και Σωκράτης Φάμελλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το Σάββατο (01.02.2025).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, «ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης επικοινώνησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικά με τον Σωκράτη Φάμελλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφώνησε πως είναι αναγκαίος ο συντονισμός των προοδευτικών κομμάτων για το έγκλημα των Τεμπών και του εξέφρασε την άποψη πως είναι ώριμες συνθήκες για άμεση κατάθεση πρότασης μομφής.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε πως είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί, άμεσα, εντός της εβδομάδας, η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απολογηθεί στον ελληνικό λαό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3
Σε κίνδυνο τα ενεργειακά πρότζεκτ που προωθεί η Ελλάδα με το Ισραήλ μετά την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
Η κλιμάκωση του πολέμου θα ανατρέψει την παγκόσμια ισορροπία, με τον φόβο για νέα ενεργειακή κρίση να χτυπά «κόκκινο συναγερμό» διεθνώς
ΚΥΣΕΑ 4