Πολιτική

Θα διανείμει μέρισμα η Eurobank Properties

Την καταβολή μερίσματος 0,18 ευρώ ανά μετοχή από κέρδη προηγούμενων χρήσεων αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ποσό του μερίσματος που αναλογεί στις μετοχές που έχει στην κατοχή της η εταιρεία, θα προσαυξήσει αναλογικά το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες μετοχές και το συνολικό προς διανομή μέρισμα θα ανέλθει σε 0,18207 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, από την Πέμπτη 17 Απριλίου 2014, οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.

Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, μέσω της πληρώτριας τράπεζας Eurobank Ergasias AE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηχηρή και με αιχμές απάντηση από τον Όμιλο Λάτση για τις εξελίξεις με τη Eurobank

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2,86 δισ. ευρώ από την Eurobank

Συναινεί με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank το ΤΧΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7