Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον τέως πρωθυπουργό ότι «δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη συγγνώμης για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής του, με το οποίο οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό και για τα τέσσερα χρόνια υπερφορολόγησης, παρεμβάσεων στους θεσμούς και διάλυσης του κράτους».

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, είπε ότι είναι «μεγάλο σκάνδαλο η μεθόδευση της υπόθεσης» και τόνισε την ανάγκη να έλθει «όλη η αλήθεια στο φως» και να γίνει γνωστό «ποιος μεθόδευσε και τι».

Για τον εκλογικό νόμο, ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τον κ. Τσίπρα να εγκαταλείψει την εμμονή του στην απλή αναλογική για να αποφύγει η χώρα «την ταλαιπωρία των διπλών εκλογών», λόγω του συγκεκριμένου εκλογικού συστήματος.

Τέλος, επανέλαβε ότι εντός του Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου που θα διευκολύνει του Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο που κατοικούν, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 15
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ