Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέβη την εθνική «κόκκινη γραμμή» στην Θράκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Θράκη είναι να δηλώσουν δημοσίως οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν εκπροσωπούν τουρκική μειονότητα, αλλά μουσουλμανική, διαφορετικά ο κ. Τσίπρας οφείλει να τους αποπέμψει. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε μιλώντας στο Open ότι υπάρχει μια εθνική κόκκινη γραμμή την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πάτησε και τόνισε ότι για τη δράση του τουρκικού Προξενείου στη Θράκη είχε ενημερωθεί εγκαίρως ο κ. Τσίπρας.

Υπενθύμισε ότι η ΝΔ διαχρονικά από την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λαμβάνει μέτρα για την ενσωμάτωση της μουσουλμανικής μειονότητα και σημείωσε ότι το θέμα δεν αναδεικνύεται για ψηφοθηρικούς λόγους και αυτό το έδειξαν οι εκλογές της 21ης Μαΐου και οι διαφορές που υπήρξαν μεταξύ των κομμάτων. Απαντώντας δε, στην κυρία Αχτσιόγλου, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για fake news, αλλά για μια πραγματικότητα την οποία αρχικώς ανέδειξαν τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος κανείς δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και η στάση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μη καταγγέλλεται από την αντιπολίτευση. Σημείωσε, επίσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, μετά τις εκλογές, θα θέσει το ζήτημα της δράσης του τουρκικού προξενείου στον Ταγίπ Ερντογάν, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 29 Ιουνίου.

 


Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου:”Οι κάλπες είναι άδεις. Πρέπει όλοι οι πολίτες να πάνε να ψηφίσου. Η συμμετοχή και η σταθερή επανάληψη της απόφασης της 21ης Μαΐου θα κρίνει τα πάντα. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Υπάρχουν πολύ σοβαρά πράγματα μπροστά μας και στις 25 Ιουνίου πρέπει να έχουμε ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Σαρωτικές αλλαγές στο Σύνταγμα προτείνει ο Ανδρουλάκης – Τα 21 άρθρα που μπαίνουν στο τραπέζι
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προτείνει σειρά αλλαγών στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της διαφάνειας και της επέκτασης των αξιοκρατικών διαδικασιών παντού, καθώς και σε εκείνη της «φραγής» εξουσιών στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Καμπανάκι» στη ΝΔ μετά τις δημοσκοπήσεις: Η «δύσκολη» αυτοδυναμία, το σενάριο για κάλπες τέλη Σεπτέμβρη και ο παράγοντας Τσίπρας – Καρυστιανού
Καταλύτης θα είναι η πορεία του τουρισμού, οι επιδόσεις της οικονομίας, τα νέα μέτρα στήριξης, ενώ όλοι απεύχονται το «μαύρο» σενάριο η χώρα να βρεθεί το καλοκαίρι αντιμέτωπη με μεγάλες πυρκαγιές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ 19