Πολιτική

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Σε καραντίνα στο σπίτι του είναι ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (23.11.2020) έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε τεστ και τα αποτελέσματα βγήκαν χθες το βράδυ και έδειξαν ότι ο υπουργός νοσεί.

Η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Πλακιωτάκη είναι καλή και παραμένει στο σπίτι του τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
13