Πολιτική

Θρίλερ με Αθανασιάδη – Mίλησε αλλά δεν είπε τι θα κάνει!

 Ανέβηκε στο βήμα, μίλησε περισσότερο από όλους τους άλλους, δέχθηκε παρατηρήσεις από την Πρόεδρο της Βουλής και τελικά έψησε το ψάρι στα χείλη σε όσους περίμεναν να τον ακούσει να λέει ένα ναι ή ένα όχι στο Μεσοπρόθεσμο.

Είναι προφανές οτι ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είναι διατεθειμένος να αποκαλύψει αν θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Νωρίτερα, διαδραματίστηκε ένα απίστευτο παρασκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, o βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Πετσάλνικο ο οποίος φέρεται να του ζήτησε να το ξανασκεφτεί.

Ο βουλευτής φέρεται να απάντησε οτι εμμένει στην άποψή του και ενδεχομένως για να μην φέρει σε δύσκολη θέση το κόμμα και την κυβέρνηση να παραδώσει την έδρα του!

Ναι όμως στο Μεσοπρόθεσμο είπε η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου η οποία μάλιστα δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. (Δείτε όλη την είδηση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με δύο “ναι” και ένα “ερωτηματικό” … περνάει το Μεσοπρόθεσμο

Μπακογιάννη: Θα ψηφίσω “παρών”

Μεσοπρόθεσμο: Ψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος με λίγη γκρίνια…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12