Πολιτική

Τι είπε ο Βλάντιμιρ Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δέχτηκε σήμερα συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν. Στην μεταξύ τους επικοινωνία, συζήτησαν την προοπτική της περεταίρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, ζητήματα που αφορούν την επικείμενη σύγκληση της μεικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς και περιφερειακές εξελίξεις κυρίως όσον αφορά το ζήτημα των προσφυγικών ροών.

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας, δέχτηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής Laura Boldrini. Με την  Laura Boldrini συζήτησαν την προοπτική της περεταίρω ενίσχυσης των ελληνο-ιταλικών σχέσεων.
Τέλος, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli, ο οποίος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του ομολόγου του Li Keqiang, προς τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη των καθηκόντων του και με τον οποίο συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13