Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Κοτζιά με τον Γάλλο ΥΠΕΞ για τις επόμενες συναντήσεις τους

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το απόγευμα της Παρασκευής (29.06.2018) ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν Υβ Λε Ντριάν.

Σε εγκάρδιο κλίμα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα περιφερειακού και διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνο-γαλλικής συνεργασίας.

Ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Λε Ντριάν αναφέρθηκαν, επίσης, στον προγραμματισμό των επόμενων συναντήσεών τους, τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και στο περιθώριο πολυμερών συναντήσεων στην ΕΕ και σε διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους συμμετέχουν οι δύο χώρες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου που επηρεάζει τη Δικαιοσύνη
«Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου, η οποία επηρεάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τη ροή του χρήματος και δημιούργησε κι έναν μηχανισμό προπαγάνδας για να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τα επόμενα βήματα των βουλευτών της ΝΔ που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες (28.04.2026) το βράδυ από το βήμα του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στο Ναύπλιο, υπερασπίστηκε το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους
Μέγαρο Μαξίμου