Πολιτική

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή στην ψηφοφορία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την ψηφοφορία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε ελέγχους στη Βουλή όπου και διαπιστώθηκε πως  επρόκειτο για φάρσα. Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας επιβεβαίωσε το τηλεφώνημα και πως από την αρχή είχε γίνει αντιληπτό πως επρόκειτο για φάρσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν