Πολιτική

Το Mega καλεί σε ντιμπέιτ τους δυο μονομάχους της Αθήνας Μπακογιάννη και Δούκα

Πρόσκληση στους δυο υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα οι οποίοι θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή απήυθυνε για να φιλοξενήσει ένα ντιμπέιτ ανάμεσά τους ο τηλεοπτικός σταθμός Mega. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήδη η επιστολή έχει φτάσει στα γραφεία και των δυο υποψηφίων και φέρει την υπογραφή του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Σταμάτη Μαλέλη. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα με επιστολή του στον Πρόεδρο της ΕΡΤ ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρη Δούκα ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
49