Πολιτική

Το αστείο που είπε ο Π.Πικραμμένος στον Κ.Παπούλια!

Γλυκειά γεύση άφησε η πρώτη επαφή του Π.Πικραμμένου με τους δημοσιογράφους. Πιο επικοινωνιακός απ' ότι μπορούσε να φανταστεί κανείς, με χιούμορ, διάθεση αυτοσαρκασμού, αλλά και με την σοβαρότητα που αρμόζει σε αυτές τις στιγμές εμφανίστηκε ο εντολοδόχος υπηρεσιακός πρωθυπουργός.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πλεον εντολοδόχος υπηρεσιακός πρωθυπουργός φάνηκε από την γλώσσα του σώματος να έχει τρακ. Όλοι πίστευαν ότι ο καθιερωμένος διάλογος μπροστά στις κάμερες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εξαντλούνταν σε φράσεις : “Είναι μεγάλη μου τιμη”, “Ελπίζω να φανώ αντάξιος” κ.τ.λ.

Όμως, στην συνέχεια ο κ. Πικραμμένος έκανε την έκπληξη:

“Να πω και κάτι αστείο κ.Πρόεδρε: Σήμερα διάβασα στην εφημερίδα ότι λόγω ονόματος θα ήμουν ο καταλληλότερος για να είμαι ο τελευταίος πρωθυπουργός της μεταπολιτευσης”. Τότε όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η ατμόσφαιρα ελάφρυνε και όλο αυτό φάνηκε να αρέσει πολύ στον Κ.Παπούλια ο οποίος ήθελε να συνεχίσει το αστείο. Είπε λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Θα σας πω και εγώ κάτι ευχάριστο. Θα δεχθώ με χαρά να μας προσφέρετε καφέ με πολλή ζάχαρη”.

Τη συζήτηση έκλεισε ο κ. Πικραμμένος, λέγοντας, ότι θα ήθελε μετά από εκείνον «να υπάρξει μια περίοδος αναγέννησης για την ωραία μας χώρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Π. Πικραμμένο – “Ελπίζω να φανώ αντάξιος της αποστολής. Η πατρίδα περνάει δύσκολες στιγμές”

Ποιός είναι ο Π.Πικραμμένος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 30