Πολιτική

Το δείπνο του Σαμαρά στο tennis club στην Κηφισιά…

Στο tennis club στην Κηφισιά εθεάθη να γευματίζει την Πέμπτη το βράδυ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, την παρέα αποτελούσαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Δημήτρης Πτωχός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουβέντα που έγινε αφορούσε στις επενδύσεις στην χώρα μας.

Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός αποτραβήχτηκε από την παρέα και κάθισε σε ενα διπλανό τραπέζι μόνος του για να διαβάσει κάποια έγγραφα. Ωστόσο, μετά από λίγη ωρα επέστρεψε στο τραπέζι.

Είναι άλλωστε γνωστή η συνήθεια του πρωθυπουργού να καλεί τους συνεργάτες του σε γεύματα εργασίας.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Δαφέρμος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος