Πολιτική

Το «ευχαριστώ» του πρωθυπουργού σε Διαμαντίδη και Παπαλουκά

Από την Παρασκευή, 19/3, «τρέχει» η νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό.

Πρωταγωνιστές της ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς και φράση – κλειδί το «θα βάλουμε το τελευταίο σουτ που χαρίζει τη νίκη» -με backround το νικητήριο σουτ στο Ευρωμπάσκετ του 2005 με τη Γαλλία.

Με αφορμή αυτό το σποτ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε την δύναμη να βγούμε νικητές. Ένα μήνυμα που αξίζει να ακουστεί. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά».

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
«Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και επιθυμεί, πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, να συνεχίσει τον δομημένο διάλογο με την Τουρκία»
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
Άγριος καβγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στη Βουλή: «Δεν μας παρατάς», «τον παραδίδω στην χλεύη του ελληνικού λαού»
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε αιχμές με τον Δημήτρη Καιρίδη να κάνει λόγο για «ακρότητες», διερωτώμενος αν η κριτική εντάσσεται στο rebranding του Αλέξη Τσίπρα
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής