Πολιτική

Το κράτος έχει κηρύξει στάση πληρωμών!

Απογοητευτική χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας της ΝΔ Χ. Σταϊκούρας την εικόνα της πραγματικής οικονομίας.

«Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται, η ανεργία διογκώνεται, η ύφεση βαθαίνει, ο πληθωρισμός εκτινάσσεται στα ύψη», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας, επισημαίνοντας ακόμη πως τα έσοδα παρουσιάζουν υστέρηση.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπεύθυνο του τομέα Οικονομίας της ΝΔ, «το κράτος έχει ουσιαστικά κηρύξει στάση πληρωμών σε πολλές επιχειρήσεις».

Καταλήγοντας ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε πως υπάρχει άλλος δρόμος ο οποίος δεν είναι χωρίς θυσίες, είναι, όμως, θυσίες που μπορεί να αντέξει η οικονομία και η κοινωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Εμμανουήλ Καραλή: «Με ένα ακόμα τεράστιο άλμα, πέτυχες να μας σηκώσεις μαζί σου ψηλά, μπράβο Μανόλο!»
«Συνέχισε να κατακτάς τους στόχους που θέτεις και κράτα για πάντα εκείνο το χαμόγελό σου, που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία», τονίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει και στους ηθικούς αυτουργούς»
Μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση με αναστολή στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται με αιχμηρή δήλωση
Ο Αντώνης Σαμαράς 2