Πολιτική

Το νέο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη: Οι αλλαγές σε κόμμα και ΚΟ και οι ρόλοι σε Γερουλάνο, Δούκα και Διαμαντοπούλου

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λίγων ημερών ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει τις αποφάσεις του για το πως θα κινηθεί το επόμενο διάστημα αλλά και τις εσωκομματικές ισορροπίες μετά και τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Οι συσκέψεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τους στενούς του συνεργάτες τα τελευταία 24ωρα είναι διαρκείς στην Χαριλάου Τρικούπη και σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα 21/10/24 και την Τρίτη 22/10/24 θα παρουσιάσει το νέο σχήμα λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ τόσο στην ΚΟ όσο και στο κόμμα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει επικοινωνία με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Παύλο Γερουλάνο, και τον Χάρη Δούκα ο οποίος σήμερα (19/10/24) παντρεύεται στη Θήβα και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει το παρών στον γάμο του δημάρχου Αθηναίων.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα προτείνει ρόλους και στους πέντε συνυποψηφίους του, δηλαδή και στον Μιχάλη Κατρίνη και στη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την δημιουργία μιας σκιώδους κυβέρνησης αλλά και με την καθιέρωση «πρωινού καφέ» το ΠΑΣΟΚ θα περάσει στην επίθεση ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και ελέγχοντάς την παίρνοντας έτσι τον ρόλο της μιας και μόνης αντιπολίτευσης καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σπαράσσεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28