Πολιτική

Το πείραγμα Μητσοτάκη στον Χατζηδάκη: Γιατί του είπε «δεν κινδυνεύεις να σου πέσουν τα μαλλιά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια… αποκάλυψη για τη στιγμή που στον τελευταίο ανασχηματισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Κωστή Χατζηδάκη για να του ανακοινώσει την απόφασή του να τον χρίσει υπουργό Εργασίας.

Και μαζί με την αποκάλυψη της αντίδρασης του Κωστή Χατζηδάκη όταν έμαθε ότι θα αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε και πως… τρόλαρε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ανεβαίνοντας στο βήμα της εκδήλωσης για την εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων, που έγινε το πρωί της Παρασκευής (11.11.2022), ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του περιγράφοντας το τηλεφώνημα στον Κωστή Χατζηδάκη για να του ανακοινώσει το νέο του χαρτοφυλάκιο.

Όταν, λοιπόν, κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κωστή Χατζηδάκη τον Ιανουάριο του 2021 για να αναλάβει υπουργός Εργασίας υπήρξε μια παύση από την άλλη γραμμή. Του εξήγησε ότι είναι μια δύσκολη αποστολή και ότι τον αιφνιδίασε αλλά για να τον ενθαρρύνει του είπε χαριτολογώντας ότι δεν κινδυνεύει να του πέσουν τα μαλλιά.

«Η επιλογή μου αυτή δικαιώθηκε στο ακέραιο και λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία του υπουργείου», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το δίλημμα της κάλπης και τα «όπλα» του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι των Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Ανδρουλάκη
«Μετωπική» επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Νίκο Ανδρουλάκη και Αλέξη Τσίπρα στον απόηχο της ανακοίνωσης των προγραμμάτων τους από το βήμα της ΔΕΘ - Τα ποιοτικά δημοσκοπικά ευρήματα για τη ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης 20
Μητσοτάκης στον ΣΕΛΠΕ: «Πρέπει να σεβόμαστε τον πολίτη, δεν είμαστε εκ προοιμίου αναντικατάστατοι» – Πρόκληση και εργαλείο η AI
Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη, τον ανταγωνισμό από τις κινεζικές πλατφόρμες και την ανάγκη η ανάπτυξη της οικονομίας να φτάνει στην τσέπη των πολιτών
Κυριάκος Μητσοτάκης