Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Το πείραγμα Μητσοτάκη στον Χατζηδάκη: Γιατί του είπε «δεν κινδυνεύεις να σου πέσουν τα μαλλιά»

Το πείραγμα Μητσοτάκη στον Χατζηδάκη: Γιατί του είπε «δεν κινδυνεύεις να σου πέσουν τα μαλλιά»

Μια… αποκάλυψη για τη στιγμή που στον τελευταίο ανασχηματισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Κωστή Χατζηδάκη για να του ανακοινώσει την απόφασή του να τον χρίσει υπουργό Εργασίας.

Και μαζί με την αποκάλυψη της αντίδρασης του Κωστή Χατζηδάκη όταν έμαθε ότι θα αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε και πως… τρόλαρε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ανεβαίνοντας στο βήμα της εκδήλωσης για την εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων, που έγινε το πρωί της Παρασκευής (11.11.2022), ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του περιγράφοντας το τηλεφώνημα στον Κωστή Χατζηδάκη για να του ανακοινώσει το νέο του χαρτοφυλάκιο.

Όταν, λοιπόν, κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κωστή Χατζηδάκη τον Ιανουάριο του 2021 για να αναλάβει υπουργός Εργασίας υπήρξε μια παύση από την άλλη γραμμή. Του εξήγησε ότι είναι μια δύσκολη αποστολή και ότι τον αιφνιδίασε αλλά για να τον ενθαρρύνει του είπε χαριτολογώντας ότι δεν κινδυνεύει να του πέσουν τα μαλλιά.

«Η επιλογή μου αυτή δικαιώθηκε στο ακέραιο και λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία του υπουργείου», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις