Πολιτική

Το πολυνομοσχέδιο για τις διαστημικές εφαρμογές παρουσίασε ο Νίκος Παππάς

To νέο πολυνομοσχέδιο που αφορά τους κλάδους οπτικοακουστικών μέσων και διαστημικών εφαρμογών παρουσίασε σήμερα ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής ανέλυσε τα νέα δεδομένα στην Διυπουργική Επιτροπή Επενδύσεων, που διεξήχθη υπό την προεδρία του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.  

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, ώστε να διασφαλίσει η Ελλάδα τον ρόλο και την παρουσία της σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μεταξύ των «διαστημικών εθνών» και να καταπολεμηθούν προβλήματα νόθευσης του ανταγωνισμού στον χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης και της κυκλοφορίας των εφημερίδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Φλαμπουράρη, αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της νομοθετικής διαδικασίας και συμφωνήθηκαν οι εξής προτάσεις:

– Να ολοκληρωθεί η επεξεργασία του νομοσχεδίου από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ώστε να υπάρχει συμβατότητα με τον αναπτυξιακό νόμο.

– Να ληφθεί υπόψη η συμμετοχή του υπουργείου Πολιτισμού σε θέματα παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.

– Να εξετασθεί το πλαίσιο λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ώστε να συμπεριληφθούν κατά το δυνατό οι διαφημίσεις των ηλεκτρονικών εντύπων. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 4
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 6
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1