Πολιτική

Το “τιτίβισμα” του Αλέξη Τσίπρα για το… νενικήκαμεν του Μακρόν!

Με δύο διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στη συνομιλία που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει στις αναρτήσεις του: “Στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμ.Μακρόν τόσο για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup όσο και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μαζί με τον Κύπριο Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη“.

“Τα καταφέραμε!” – Διαβάστε εδώ τον διάλογο Τσίπρα – Μακρόν

Δείτε τα tweets του πρωθυπουργού

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Παρέλαση καινοτομίας η φετινή – Πρώτο ορατό δείγμα της μετάβασης των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
«Μέσα από νέα εξοπλιστικά προγράμματα, μη επανδρωμένα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες, προχωράμε σταθερά σε μια πορεία μεταρρυθμίσεων που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής»
Ο Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η 28η Οκτωβρίου και το θρυλικό «Όχι» είναι το μέγιστο και έσχατο μάθημα της γενιάς του ’40 προς τη σύγχρονη εποχή μας
«Είναι το έπος του '40, είναι το βορειοηπειρωτικό έπος, είναι το έπος της γυναίκας της Πίνδου που μας συγκινούν και μας συναρπάζουν πάντα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας