Πολιτική

Το Υπουργείο Εξωτερικών καλεί σε αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη και Λίβανο

Ανακοίνωση εξέδωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών με την οποία προτρέπει να αποφεύγονται τα ταξίδια στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και τον Λίβανο.

«Συνιστούμε στους Έλληνες πολίτες την αποφυγή, εκτός των απολύτως απαραίτητων, επισκέψεων στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και τον Λίβανο», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται στη σκιά της πολεμικής ανάφλεξης που μαίνεται στη Μέση Ανατολή τις τελευταίες ημέρες.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Παρέλαση καινοτομίας η φετινή – Πρώτο ορατό δείγμα της μετάβασης των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
«Μέσα από νέα εξοπλιστικά προγράμματα, μη επανδρωμένα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες, προχωράμε σταθερά σε μια πορεία μεταρρυθμίσεων που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής»
Ο Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η 28η Οκτωβρίου και το θρυλικό «Όχι» είναι το μέγιστο και έσχατο μάθημα της γενιάς του ’40 προς τη σύγχρονη εποχή μας
«Είναι το έπος του '40, είναι το βορειοηπειρωτικό έπος, είναι το έπος της γυναίκας της Πίνδου που μας συγκινούν και μας συναρπάζουν πάντα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας