Πολιτική

Τσακαλώτος απαντά με ειρωνεία στον Μητσοτάκη

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ένα αιχμηρό tweet απάντησε σε όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Εθνικό Κήρυκα ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίθεση εφ’ όλης της ύλης εξαπέλυσε χθες, Παρασκευή 01.02.2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος… απαντά.

[read4more]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμφισβήτησε την πολιτική νομιμοποίηση της κυβέρνησης καθώς -όπως είπε- μετά τις τελευταίες εξελίξεις «η κυβέρνηση έχει πλέον μία οριακή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, η οποία είναι το αποτέλεσμα συναλλαγών κάτω από το τραπέζι με μεμονωμένους βουλευτές, σε πολλούς από τους οποίους υποσχέθηκαν κυβερνητικές ή άλλες θέσεις».

Στην ίδια συνέντευξη, ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, όπου οι λαϊκιστές θα υποστούν ξεκάθαρη ήττα».

Σε αυτήν ακριβώς τη φράση “πάτησε” ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, για να απαντήσει ειρωνικά με ένα tweet.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Προφανώς, για τον κ. Μητσοτάκη, όταν στη Γαλλία ο Μακρόν κέρδισε τη Λεπέν και στην Αυστρία ο Van der Bellen (πράσινος) τον Homer (ακροδεξιός στην καλύτερη περίπτωση) αυτό αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία των λαϊκιστών της Ευρώπης».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Τσακαλώτος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 5
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 21