Πολιτική

Τσάκισαν τις… μπανάνες και τα σταφύλια οι τροϊκανοί στο Παρίσι

Πριν στο τραπέζι των... διαπραγματεύσεων πέσει η... φάβα και το κοκκινιστό κοτόπουλο υπήρχαν οι μπανάνες και τα σταφύλια. Παράπονο δεν είχαν οι τροϊκανοί, μια χαρά τους ταΐσαμε στο Παρίσι.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών αλλά και τα μέλη της ελληνικής αποστολής έφαγαν περισσότερες από 30 μπανάνες και 18 τσαμπιά μαύρο σταφύλι πριν τους σερβίρει η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στον ΟΟΣΑ, Γ. Πρεβελάκη, κυρία Μάρω τη φάβα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και το κοκκινιστό κοτόπουλο.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των δανειστώ τίμησαν και με το παραπάνω τόσο τον καφέ όσο και τις πορτοκαλάδες.

«Είχαμε μπουκώσει από τις μπανάνες που επέδρασαν όμως θετικά στο να μας ηρεμήσουν» μου είπε στον ΒΗΜΑτοδότη ένα από τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 10
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου