Πολιτική

Τσίπρας για Κρεμαστινό: Υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη και το κοινοβούλιο

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον Δημήτρη Κρεμαστινό, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το κοινοβούλιο και τη δημοκρατική παράταξη. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να διακρίνω το βάθος των γνώσεών του για την επιστήμη και τα ακαδημαϊκά ζητήματα.», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Και συνεχίζει: «Αλλά και την ειλικρινή του έγνοια για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στους δικούς του ανθρώπους».

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Κρεμαστινό

«Ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού μας γεμίζει με θλίψη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε συλλυπητήριο μήνυμά του και σημειώνει ότι η διαδρομή του στην πολιτική αλλά και στην επιστήμη «χαρακτηρίστηκε από αξιοπρέπεια και προσήλωση στα καθήκοντά του».

«Καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Δ. Κρεμαστινός αγωνίστηκε κατά τη θητεία ως υπουργός Υγείας για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η αξία του οποίου φάνηκε και πάλι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας», αναφέρει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας και πολιτικός αφήνει ως παρακαταθήκη ένα σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία» και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13