Πολιτική

Τσίπρας για παραπομπή Παππά: Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι – ΝΔ: Παγκόσμια πρωτοτυπία

Μετά την κατάθεσή του πορίσματος της Προανακριτικής για τον Νίκο Παππά, ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία που, όπως έγραψε, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη. Και φυσικά η ΝΔ του… απάντησε.

«Η βασική κατηγορία περί δήθεν δωροληψίας για το Νίκο Παππά αποσύρεται υπό το φόβο ότι θα τους εξέθετε βαρύτατα η ίδια η δικαιοσύνη. Πήγαν για μαλλί, βγαίνουν κουρεμένοι», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter.

«Άνθρακες ο θησαυρός», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση προσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν».

ΝΔ: Παγκόσμια πρωτοτυπία να πανηγυρίζεις

Η Νέα Δημοκρατία δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα. Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι καλύπτει πλήρως τον πρωταγωνιστή των «παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού» του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Είναι, κατά τη ΝΔ, η πρώτη φορά στην «παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία! Ο κ. Τσίπρας, πρώην Πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος  υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ. Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του.

Καλύπτει τον “πρωταγωνιστή” των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ. Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές – «Καμία πρόληψη, μόνο καταστροφές»
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο» για το περιβάλλον και την πολιτική προστασία, κάνοντας λόγο για διαρκές αδιέξοδο στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών
ΠΑΣΟΚ 3
Ο Αλέξης Τσίπρας περνά στην επίθεση – Τα λάθη της κυβέρνησης στην οικονομία θα αναδείξει στην ομιλία του στο Βελλίδειο
Στο Βελλίδειο αναμένεται να βρεθούν πολλά στελέχη της ευρύτερης αριστεράς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνθρωποι οι οποίοι επιδιώκουν να βρεθούν κοντά στο κόμμα που αναμένεται να φτιάξει
Ο Αλέξης Τσίπρας 11
Μέτρο «έκπληξη» ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Θα αφορά πολίτες με μικρά και μεσαία εισοδήματα
Το μέτρο που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ ο Κυριάκος «κλείδωσε» μέσα στην εβδομάδα και το γνωρίζουν ελάχιστοι συνεργάτες του - Το φετινό πακέτο αφορά πολίτες που ανήκουν στη μεσαία τάξη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 62