Πολιτική

Τσίπρας για Σινά: Είμαι συγκλονισμένος από την τραγωδία που προκάλεσαν αμετανόητοι τρομοκράτες

Το σοκ του εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας για το μακελειό στο Σινά που προκάλεσε τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, με ανάρτησή το στο twitter.

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει πως “συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στο Σινά που προκάλεσαν οι αμετανόητοι τρομοκράτες. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στεκόμαστε με αλληλεγγύη στο πλάι του αιγυπτιακού λαού“.

Δείτε το tweet του πρωθυπουργού

Ανακοίνωση και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για την τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο εξέδωσε και το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτήν αναφέρεται: “Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και τη θλίψη μας για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο τέμενος αλ Ράουνταχ. Στεκόμαστε απέναντι σε τέτοιες ενέργειες που σκορπούν το θάνατο και εντείνουν το κλίμα φόβου στην περιοχή.Η καρδιά μας και η σκέψη μας είναι στον αιγυπτιακό λαό, στον οποίο εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 131
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4