Πολιτική

Τσίπρας: «Η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής και δεν εξαργυρώνεται»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτησή του στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί κριτική στο μέτρο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όσους νέους μέχρι 25 ετών κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

«Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ.Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται. Η αλληλεγγύη όμως είναι στάση ζωής-Δεν εξαργυρώνεται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δέσμευση Μητσοτάκη για παρεμβάσεις στήριξης των νοσηλευτών εντός των επόμενων μηνών: «Αναντικατάστατη η προσφορά τους»
Με αναφορές στη δική του πρόσφατη εμπειρία από νοσοκομεία, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε πρωτοβουλίες για μισθολογική στήριξη, θεσμική αναγνώριση και επαγγελματική εξέλιξη
Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό