Πολιτική

Τσίπρας: Προκαλεί οδύνη η απώλεια της εργαζόμενης στην πλατεία Βικτωρίας

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα "Everest", της πλατείας Βικτωρίας, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά αναφέρει στο μήνυμα του: “Η απώλεια μιας εργαζόμενης μητέρας κατά το σημερινό τραγικό συμβάν στην Πλατεία Βικτωρίας μας προκαλεί οδύνη.
Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν τις απαραίτητες έρευνες για την πλήρη εξακρίβωση των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών, καθώς και για την πρόληψη ανάλογων περιστατικών στο μέλλον.
Στην οικογένεια της αδικοχαμένης εργαζόμενης εκφράζω τα βαθύτερα συλλυπητήριά μου, και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα