Πολιτική

Τσίπρας: Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές όχι τις δημοσκοπήσεις

Την θέση που έχει πει πολλές φορές για το θέμα των εκλογών ότι θα γίνουν το 2019, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας, επανέλαβε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους από χώρες της ΕΕ.

Ο κ.Τσίπρας δέχθηκε τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου και στα πηγαδάκια που έγιναν τον ρώτησαν και για τις δημοσκοήσεις. 

«Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Τότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το έργο μας και οι πολίτες να συγκρίνουν τι έγινε με την ανεργία σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και τι έγινε με το θέμα της ύφεσης” είπε ο πρωθυπουργός και δήλωσε αισιόδοξος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Να λάμψει επιτέλους η αλήθεια – Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών την επομένη του δημοψηφίσματος
Ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αναμένω ότι θα πράξετε το δημοκρατικό και θεσμικό σας χρέος απέναντι στην αλήθεια»
Συμβούλιο αρχηγών 33
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης