Πολιτική

Τσίπρας σε Κολοβού: Την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου Μητσοτάκη

Την Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα (22.11.2022) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την απόπειρα βίαιης έξωσής της από την αστυνομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με την Ιωάννα Κολοβού για την τραγική εμπειρία της. «Κρατάς γερή άμυνα» της είπε και τόνισε ότι «η πιο καλή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον φόβο του ότι «την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε πλέον διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη» και υπογράμμισε ότι «την περίοδο των μνημονίων, παρά τις πιέσεις της τρόικα, υπήρχε προστασία της λαϊκής πρώτης κατοικίας. Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε τότε πρόταση δυσπιστίας στον κ. Σταϊκούρα και μας έλεγαν ότι είμαστε τρελοί. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες».

«Χρωστούν ως κόμμα 390 εκ. ευρώ δανεικά και αγύριστα. Είχαν βουλευτή τον Πάτση και του έδιναν απευθείας αναθέσεις 1 εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

tsipras kolovou

Αναφερόμενος στα funds υπενθύμισε ότι «εμείς φέραμε έναν νόμο το 2015 που προέβλεπε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης και φορολόγηση όλων των πράξεων των funds και η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε έναν νόμο του 2003 που ούτε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης ούτε φορολόγηση προέβλεπε».

tsipras kolovou

Από την πλευρά της η συνταξιούχος δημοσιογράφος μοιράστηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την τραγική της εμπειρία λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πιο τρομερό πράγμα, να ακούς την πόρτα του σπιτιού σου να σπάει. Σαν εφιάλτης. Ούτε στην τουαλέτα δεν άφηναν να πάω».

Και ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε: «να είναι καλά τα παιδιά. Η αλληλεγγύη τους με έσωσε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 3
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης