Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τσίπρας: συνένοχοι της τραγωδίας του λαού Σαμαράς και Βενιζέλος

Τσίπρας: συνένοχοι της τραγωδίας του λαού Σαμαράς και Βενιζέλος

Μια κυβέρνηση που να μπορεί να την εκπροσωπεί με αξιοπρέπεια και επάξια στην Ευρώπη χρειάζεται η χώρα τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με ομοσπονδίες εργαζομένων και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστρεψε τα πυρά του κατά των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου χαρακτηρίζοντάς τους “φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, συνένοχους της τραγωδίας του λαού”.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως χθες, στις Βρυξέλλες, ο κ. Βενιζέλος φάνηκε να εκλιπαρεί χαμηλόφωνα για μια δήλωση τιμωρίας του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας. Από την άλλη, προσέθεσε, ο κ. Σαμαράς, στη ζεστή θαλπωρή των ομοϊδεατών του -την κ. Μερκελ και τους άλλους του ΕΛΚ, φάνηκε να αισθάνεται άνετα απέναντι σε αυτούς τους οποίους -μέχρι να γίνει ουραγός και δέσμιος των ακραίων νεοφιλελεύθερων και της κ. Μπακογιάννη- θεωρούσε αντιπάλους.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που να μπορεί να πηγαίνει στο εξωτερικό και να μην λέει αυτά που οι ξένοι ηγέτες είναι έτοιμοι να ακούσουν, αλλά αυτά που ο ελληνικός λαός θέλει να ειπωθούν, να βάζει κόκκινες γραμμές, να χαράζει στρατηγική, να διεκδικεί τα δίκαια του ελληνικού λαού, κάτι που -όπως είπε- μόνο μια κυβέρνηση της αριστεράς μπορεί να το πράξει.

Διαβάστε επίσης:
Ο κ.Τσίπρας είναι έρμαιο των φυλών του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε