Πολιτική

Τσίπρας: Υποκρισία και εθνικά ψεύδη της ΝΔ στο Μακεδονικό

Επίθεση μέσω twitter εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Νέα Δημοκρατία αναφορικά με το Μακεδονικό.

«Σήμερα, πλέον, αποδεικνύεται η μεγάλη υποκρισία και τα εθνικά ψεύδη της ΝΔ στο Μακεδονικό. Αποδεικνύεται η εθνική συκοφαντία και η σκευωρία που έστησαν εναντίον μας. Εκεί όπου θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι, αποφάσισαν να διχάσουν το λαό για να κερδίσουν λίγες ψήφους», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα έχει επισυνάψει βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 15 δευτερολέπτων από ομιλία του πρωθυπουργού που αναφέρεται στο ζήτημα και καλεί τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει “συγγνώμη” εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας από τον ελληνικό λαό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα κόντρα Φλωρίδη - Καρυστιανού για τα Τέμπη: «Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων», «κατάντια, φτάνει πια η ατιμωρησία»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού με την πρώην πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023» να του απαντά σε οξύ τόνο
Ο Γιώργος Φλωρίδης και η Μαρία Καρυστιανού 39
Οι εισηγήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές και η σταθερή απάντηση του Μαξίμου
Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είναι «οπαδός» της εξάντλησης της κυβερνητικής θητείας, «γαλάζια» στελέχη επιμένουν ότι δημιουργούνται οι συνθήκες για πρόωρες κάλπες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10