Πολιτική

Τζόκερ: Πυρά ΚΙΝΑΛ σε ΝΔ – «Από τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, στην επιστροφή στο χθες»

Αιχμηρά σχόλια από ΚΙΝΑΛ και Γιώργο Καμίνη για τον χειρισμό της κυβέρνησης στο ζήτημα που έχει προκύψει με τους ελέγχους σε κινηματογράφους που προβάλλουν την ταινία Τζόκερ.

Με αιχμές σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής την αντίδραση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για τις καταγγελίες των δυο κυριών υπαλλήλων του Υπουργείου για την παρακολούθηση από ανήλικους της ταινίας Joker.

«Από τη φημολογία για fake news περάσαμε στην οργή της αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού. Όμως ακόμη και ο υπερβάλλων ζήλος υπηρεσιακών παραγόντων έχει άμεση σχέση με μια περιρρέουσα πολιτική αντίληψη, που μετατρέπει την Ελληνική Αστυνομία ξανά σε χωροφυλακή», σημειώνει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου στην οποία προσθέτει:«Από τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, στην επιστροφή στο χθες. Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται πολλές παρτίδες για να βγάλει τζόκερ…».

Καμίνης: Τραγελαφικές εικόνες

Παράλληλα ο αρμόδιος στη Κ.Ο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Καμίνης, σε δήλωσή του συστήνει στις ηγεσίες των δύο Υπουργείων σοβαρότητα και εγκράτεια και καλύτερο έλεγχο των υπηρεσιών που εποπτεύουν. «Ο υπερβάλλων ζήλος δύο – κατά τα φαινόμενα αναρμόδιων – υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και η προθυμία της Ελληνικής Αστυνομίας να εξαντλήσει την αυστηρότητά της για κάποιες καταγγελίες ελάσσονος σημασίας οδήγησαν σε τραγελαφικές εικόνες μέσα στο Σαββατοκύριακο, με αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους σε κινηματογράφους και να σέρνουν ανήλικα παιδιά στα αστυνομικά τμήματα. Πρακτικές φύσει και θέσει συντηρητικές και προβληματικές για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση έχει επιλέξει να επιβάλλει το νόμο», ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Εθελοντική στράτευση γυναικών το 2026 – Έχουμε το καλύτερο anti drone σύστημα για τα Bayraktar
«Θα ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε μια μονάδα 150 εθελοντριών για να μπορέσουμε να συνδέσουμε τις γυναίκες περισσότερο με τις Ένοπλες Δυνάμεις διότι στα επαγγελματικά μας στελέχη είμαστε αρκετά καλά» τονίζει ο ΥΕΘΑ
Νίκος Δένδιας 11
Βασίλης Κικίλιας: Η απάντηση στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ΕΔΕ στο λιμενάρχη Χανίων – «Η ανθρωπιά δεν είναι άλλοθι για συγκάλυψη»
«Έχουμε κράτος δικαίου, όχι καφενείο φίλων και γνωστών. Ειδικά για τον Λιμενάρχη Χανίων, είθισται στη διαδικασία μιας ΕΔΕ, να μην παραμένει στη θέση ευθύνης ο διερευνώμενος, για να μην παρακωλύεται η έρευνα»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας στα έδρανα της Βουλής 40
Ντόρα Μπακογιάννη κατά Βασίλη Κικίλια για την ΕΔΕ στον λιμενάρχη Χανίων: Η εξουσία ασκείται με ανθρωπιά όχι αλαζονικά
«Δίνει μια μάχη ο Μητσοτάκης, λέει ότι οι φαινόμενα αλαζονείας πρέπει να παταχθούν και να ‘το. Στα Χανιά το έχουμε και το έχουμε ακέραιο. Αυτή την εικόνα, η οποία τώρα αδικεί μια ολόκληρη κυβέρνηση»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας στη Βουλή 9