Πολιτική

Βαριές κουβέντες Παππά – ΝΔ για τον… Σόιμπλε

"Πόλεμος" δηλώσεων και ανακοινώσεων ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τη Νέα Δημοκρατία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες. Αφορμή το επίδομα στους συνταξιούχους, η στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία και ο... Σόιμπλε.

Η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση που συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο έχει νέο… επεισόδιο, αυτή τη φορά με τον Νίκο Παππά και τη ΝΔ να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η αρχή έγινε το πρωί της Δευτέρας (19.12.2016) όταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για δεσμούς αίματος με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Το τελευταίο αποκούμπι του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας ξέρετε ποιο είναι; Η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του κ. Σόιμπλε και δεσμούς πολιτικοδημοσιογραφικής αιμομιξίας με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα, τα οποία και την έσυραν μαζί με τα τηλεφωνήματα από το εσωτερικό στην αλλοπρόσαλλη στάση που είχε κατά την ψήφιση του επιδόματος», είπε ο Νίκος Παππάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 08:10

Η ανακοίνωση (πρώτη) απάντηση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει. Χαρακτήριζε τον Νίκο Παππά «πολιτικό-σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ» που «αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα».

«Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του», κατέληγε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην οποία απάντησε όπως αναμενόταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. «Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε– στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες», τόνισε και έκλεισε τη δήλωσή με το εξής υστερόγραφο: «Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Νέα ανακοίνωση απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία, που με άκρως ειρωνικό ύφος έβαζε στην… εξίσωση και τον Παύλο Πολάκη. «Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. Ο κ. Παππάς … ντύθηκε Πολάκης! Τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3
«Ολική επαναφορά» του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Φάμελλος με Στέργιο Καλπάκη και νέα πρόσωπα στην Πολιτική Γραμματεία
Στα όργανα μετέχουν νέα ηλικιακά και κομματικά στελέχη ενώ και οι παλαιότεροι που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα δεν έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέργιο Καλπάκη 3