Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Οι πρόσφυγες στο Ελληνικό ζουν σε άθλιες συνθήκες

Τον άτυπο προσφυγικό καταυλισμό στο χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό επισκέφθηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιάννη Κωσταντάτο. Σε δήλωση του ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον κ. Μουζάλα κάνοντας λόγο για «άθλιες συνθήκες» οι οποίες και διαψεύδουν τον υπουργό.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για μια εγκατάσταση που από προσωρινή έγινε μόνιμη και από παράτυπη έγινε τυπική τονίζοντας πως τέτοιες καταστάσεις δεν δικαιολογούνται, μετά από τόσους μήνες και τόσα χρήματα που έχουν τεθεί στη διάθεση της Κυβέρνησης.

«Οι συνθήκες φιλοξενίας που αντίκρισα εδώ, στην “Ειδομένη της Αττικής”, αντικατοπτρίζουν – πάνω από όλα – το μέγεθος της κρατικής ανικανότητας και αναλγησίας. Οι σκληρές εικόνες των παιδιών, αλλά και όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτές τις εγκαταστάσεις, θα πρέπει να στοιχειώνουν καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη» δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23