Πολιτική

Βενιζέλος: Καθοριστικής σημασίας η αυριανή συνάντηση για την Ελλάδα

Η αυριανή συνεδρίαση στις Βρυξέλες έχει καθοριστική σημασία για την πολύ σκληρή και λεπτή διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση προκειμένου «να ολοκληρώσουμε αυτήν τη φάση και να περάσουμε στη νέα φάση, μετά το μνημόνιο και την τρόικα, με όλες τις διασφαλίσεις των υφιστάμενων ευρωπαϊκών μηχανισμών», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του κ. Ντάισελμπλουμ ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε σε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ και ανέφερε ότι ο κ. Χαρδούβελης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εν συνεχεία διευκρίνισε ότι δεν αναφέρθηκε σε παράταση του υφιστάμενου προγράμματος αλλά στη νέα φάση που θα μπει η χώρα μετά το τρέχον πρόγραμμα, προσθέτοντας ότι «άρα πρόκειται για μια παρεξήγηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Παρέλαση καινοτομίας η φετινή – Πρώτο ορατό δείγμα της μετάβασης των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
«Μέσα από νέα εξοπλιστικά προγράμματα, μη επανδρωμένα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες, προχωράμε σταθερά σε μια πορεία μεταρρυθμίσεων που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής»
Ο Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η 28η Οκτωβρίου και το θρυλικό «Όχι» είναι το μέγιστο και έσχατο μάθημα της γενιάς του ’40 προς τη σύγχρονη εποχή μας
«Είναι το έπος του '40, είναι το βορειοηπειρωτικό έπος, είναι το έπος της γυναίκας της Πίνδου που μας συγκινούν και μας συναρπάζουν πάντα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας