Πολιτική

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν!

Από την Σπάρτη ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που είχε γεμίσει, όχι μόνο το χώρο της αίθουσας και το λόμπι του ξενοδοχείου, αλλά έως έξω από το κτίριο, το δρόμο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχοντας δίπλα του τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, άσκησε κριτική στο Γιώργο Παπανδρέου και την απόφασή του να ιδρύσει νέο κόμμα, την συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο και τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων ότι «το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν».

Απευθυνόμενος στους πολίτες, τους κάλεσε να ανακαλέσουν στη μνήμη τους τα λόγια του Θεμιστοκλή στον Ευρυβιάδη, «άκουσον μεν πάταξον δε» και σημείωσε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή για να σωθεί η χώρα, από το να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και μέτρα.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αλλαγών και της δικαιοσύνης, αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την σωτηρία της χώρας και καταλαβαίνουμε είπε, ότι πληγώσαμε τον κόσμο, όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δώσαμε τη μάχη και στηρίξαμε τη χώρα σε δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την μέχρι τώρα στάση του κι επεσήμανε ότι είναι απορίας άξιο πως ένα κόμμα που ενδέχεται να κυβερνήσει, ακόμα και τώρα την προεκλογική περίοδο να δίνει υποσχέσεις και να λέει πράγματα που είναι παντελώς ανέφικτα.

Επιπλέον ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την τριεδρική περιφέρεια της Λακωνίας στο οποίο συμμετέχουν εκτός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου, η Σταυρούλα Αλεβίζου, ο Κυριάκος Μαντούβαλος, ο Ηλίας Παναγιωτακάκος και ο Παναγιώτης Τσιμπίδης, ενώ το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και αύριο το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης κι αύριο το βράδυ θα μιλήσει στην Καλαμάτα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου