Πολιτική

Βόμβα στο Σκαραμαγκά! Οι “γαλάζιοι” συνδικαλιστές “διαγράφουν” Σαμαρά

 Οι προσκείμενοι στη ΝΔ συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά “διαγράφουν” τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο “κατηγορούν” ότι “αυτός και η Κυβέρνηση του πορεύονται με βασική πολιτική τους , την συγκάλυψη σκανδάλων και την εμμονή στο λάθος, προκειμένου να διατηρηθούν λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά:

“Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έκριναν ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος διερεύνησης του σκανδάλου των Υ/Β και των ΕΝΑΕ. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι εργαζόμενοι και ΥΒ, έγιναν θυσία στο βωμό μικροκομματικών τακτικών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έλενα Ακρίτα για τη δήλωση της Βάσιας Αναστασίου για τον Αλέξη Τσίπρα: Αυτό λέγεται λεκτική πατσαβούρα επιπέδου Λατινοπούλου
Αφορμή για την επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ η δήλωσή της «να πω στον κ. Τσίπρα να λουστεί κανά δυο φορές γιατί έχει βάψει το μαλλί και είναι αρκετά έντονη η μπογιά»
Η Έλενα Ακρίτα 17
Nέο δόγμα για το μεταναστευτικό δρομολογεί η κυβέρνηση – Σκανάρισμα, κράτηση και επιστροφές
Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα γίνεται εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας τους, θα λαμβάνονται τα βιομετρικά δεδομένα τους, ενώ θα γίνονται και έλεγχοι ασφαλείας αλλά και υγειονομικοί έλεγχοι
Μετανάστες