Πολιτική

Βορίδης: “Μπορεί να γίνουν αλλαγές στα ταξί”

Το νομοσχέδιο που άφησε στο γραφείο του ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης φαίνεται ότι μελέτησε το σαββατοκύριακο ο νέος υπουργός Μάκης Βορίδης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και έτσι σήμερα πρωί πρωί μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο νόμο Ραγκούση για την απελευθερωση των ταξί. Είπε ότι θα επενεξετάσει το θέμα των πληθυσμιακών κριτηρίων.

Από τη μια τόνισε ο κ.Βορίδης ότι η χώρα έχει υποχρέωση να απελευθερώσει το επάγγελμα του μεταφορέα.
Από την άλλο, έδωσε το στίγμα των αλλαγών που πρόκειται να κάνει έγοντας: «το περιεχόμενο της απελευθέρωσης δεν το διαβάζω στο μνημόνιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστολή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε Ραγκούση για τα ταξί – Τι ζητούν – Πολιτική

Ο Άδωνις, ο Ροντούλης και οι άλλοι νέοι υπουργοί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 70
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16