Πολιτική

Βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το μετάνιωσε! Αλαλούμ στη Βουλή

Ήταν κάτι που δεν είχαμε ομολογουμένως ζήσει στο παρελθόν. Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου, αρχικά με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. 

alexopoulouwpiastolh

Η επιστολή δημοσιοποιήθηκε και το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έμεινε – για λίγο – με 9 βουλευτές. Λίγη ώρα αργότερα όμως η βουλευτής επισκέφθηκε το γραφείο του προέδρου της Βουλής και του ανακοίνωσε ότι τελικά δεν επιθυμεί να ανεξαρτητοποιηθεί. 

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι έστω και για λίγο θα μείνει ανεξάρτητη καθώς η επιστολή της είχε πρωτοκολληθεί και σύμφωνα με όσα προβλέπονται πρέπει να ανακοινωθεί και στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Έτσι, τώρα η κα Αλεξοπούλου πρέπει με νέα επιστολή να ανακοινώσει ότι προσχωρεί στην Ελληνική Λύση για να επανενταχθεί στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
17
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης