Πολιτική

Βουλή: Συλλυπητήρια του Κώστα Τασούλα για το θάνατο του Σταύρου Ψυχάρη

«Ο Σταύρος Ψυχάρης συνδέθηκε στενά με τη δημόσια μεταπολιτευτική ζωή της χώρας μας, ανεβαίνοντας όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας της λεγόμενης τέταρτης εξουσίας» αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας σε δήλωσή του για τον θάνατο του Σταύρου Ψυχάρη.

«Περνώντας από το κοινοβουλευτικό στο πολιτικό ρεπορτάζ για να φθάσει στη διεύθυνση και έκδοση του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ, ταυτίστηκε με μία εποχή, εκείνη της έντονης παρουσίας του γραπτού Τύπου στα δημόσια πράγματα της πατρίδας μας, χωρίς να παραλείπουμε και την πλούσια πολιτιστική παρέμβαση των ιστορικών εφημερίδων που διήθυνε.

Με τα βιβλία του, τέλος, “Τα παρασκήνια της αλλαγής”, “Οι 70 κρίσιμες ημέρες” και “Οι μνηστήρες της εξουσίας”, μας έδωσε μια διαφωτιστική καταγραφή των πρώτων κρίσιμων μηνών της δημοκρατικής μετάβασης της χώρας μετά την κατάρρευση της χούντας το 1974, καθώς και του πολιτικού προσκηνίου της εποχής εκείνης» σημειώνει ο πρόεδρος της Βουλής και προσθέτει:«Για την απώλειά του εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16