Πολιτική

Βουλή: Την Παρασκευή τα αποτελέσματα 1.100 τεστ κορονοϊού

Αύριο θα έχει το ιατρείο της Βουλής, τα αποτελέσματα των πρώτων μοριακών εξετάσεων που έγιναν χθες και σήμερα για τον κορονοϊό σε 1100 άτομα – ανάμεσα τους 70 υπουργοί και βουλευτές, καθώς και υπάλληλοι και κοινοβουλευτικοί συντάκτες.

Ο μοριακός έλεγχος για όσους εργάζονται στη Βουλή θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη και την Πέμπτη από τις 9 π.μ. – 4 μ.μ., προκειμένου να εξεταστούν και όσοι δεν κατάφεραν στη πρώτη αυτή φάση να τον κάνουν.

Από τα αποτελέσματα των ελέγχων θα εξαρτηθεί και το αν η Βουλή θα προχωρήσει ή όχι σε νέα αυστηρότερα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν