Πολιτική

Βουδούρης στο Newsit:Ναι έστειλα επιστολή στον Κουβέλη και δεν είναι η πρώτη φορά

O βουλευτής Β΄Αθηνών της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης ζητάει από τον Φ.Κουβέλη να επιμείνει στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Όπως λέει όμως στο Newsit, δεν είναι η πρώτη φορά και ούτε ανοίγει καμία πόρτα εξόδου από το κόμμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Έστειλα πράγματι την επιστολή στα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ”, δήλωσε ο βουλευτής κ.Βουδούρης στο Newsit.

Και συνέχισε: “Με αυτήν, λέω ότι στην ουσία οι δανειστές μας, μας λένε ότι αυτή την στιγμή δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνησή σας. Αυτό που εγώ ζήτησα είναι να μας πει η τρόικα, ποιούς 2 ή 3 όρους θέλουν να υλοποιήσουμε και σε ποιό διάστημα, για να ξέρουμε κι εμείς. Αν δεν μας τα πούν αυτά, τότε ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Άλλωστε η ΔΗΜΑΡ μπήκε σε αυτή την κυβέρνηση με όρο ότι μένουμε στο ευρώ αλλά και επαναδιαπραγματευόμαστε το Μνημόνιο.”

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι με την επιστολή αυτή ανοίγει πόρτα εξόδου από την ΔΗΜΑΡ, ο κ.Βουδούρης είπε: “Δεν ανοίγω καμία πόρτα εξόδου από την ΔΗΜΑΡ. Δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνω επιστολή στην εκτελεστική επιτροπή.”

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 99