Πολιτική

Βουλη Live – Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Γιατί λείπουν απόψε από τη Βουλή Καραμανλής, Σαμαράς και Μεϊμαράκης

- Μητσοτάκης: Ντροπή σας κύριε Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και το σκάνδαλο με την Attica Bank και τον κ. Καλογρίτσα
- Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Αν εγώ είμαι παιδί των καταλήψεων, εσύ είσαι παιδί της Siemens και της διαπλοκής
- "Πήγατε για μαλλί με την Αττικής και βγήκατε κουρεμένοι!"
- Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε μίντια και ΝΔ ότι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση: Ζούμε την τρίτη πράξη της απόπειρας μιντιακού πραξικοπήματος - "Τα ΜΜΕ χτυπάνε τον ζουρνά όπως θέλουν οι καναλάρχες"
- "Ευχαριστήθηκα που ογκόλιθοι κλείστηκαν στα καμαράκια και δεν βγήκαν γιατί έπρεπε να τηρηθεί ο νόμος - Τώρα το νταβατζιλίκι τελείωσε πραγματικά - Δεν θα φοβηθώ κανέναν, δεν θα κάνω πίσω, δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν!"
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ live blog του newsit.gr
ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στη Βουλή, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή επικεντρώνεται το πολιτικό ενδιαφέρον, με την αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναμένεται έντονη.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ

Η συζήτηση πραγματοποιείται μετά από αίτημα που είχε καταθέσει ο πρωθυπουργός-, διεξάγεται σε κλίμα σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης που έχει διαμορφωθεί όλες τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ, με επίκεντρο τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τη Δικαιοσύνη.

Παρακολουθείστε στο live blog του newsit.gr λεπτό προς λεπτό όλη την αναμέτρηση

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 2