Πολιτική

Βούλτεψη: Φόβος και αβεβαιότητα έχουν όνομα: Αλέξης Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, χαρακτηρίζοντας τον συνώνυμο του φόβου και της αβεβαιότητας!

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα και τον κόμμα του ότι προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό, ότι δεν μετρούν όσα προτείνουν και πως όταν τα μετρούν τους βγαίνουν λειψά.

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντώντας σε όσα είπε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» και πως «η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια».

«Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια. Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας», συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή για τα περί «περιθωριακών κομμάτων»: «Ξέρουν για ποια μίλησα» – «Έλεος με τη χυδαιότητα»
«Ο υπουργός να μας ορίσει τι θεωρεί “περιθωριακά” κόμματα και τι θεωρεί ανακόλουθο στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή
Στα «κάγκελα» τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την στάση της κυβέρνησης μετά το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναδεικνύουν κάποιες διαπιστώσεις που προκύπτουν από το πόρισμα Καρώνη, αλλά και κάποια ερωτήματα για την τραγωδία των Τεμπών
από το δυστύχημα στα Τέμπη 4
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο