Πολιτική

Βούλτεψη: Η κυβέρνηση θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον

«H κυβέρνηση θα προστατέψει το δημόσιο συμφέρον» διεμήνυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ και το ενδεχόμενο επιστράτευσης.

«Τα συνδικάτα θα πρέπει να πάψουν να είναι υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε, επικρίνοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση του.

«Την Ελλάδα δεν την κυβερνούν συντεχνίες, ούτε μπορεί να συμμετέχει κάποιος, που δεν έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης, στις κυβερνητικές αποφάσεις» είπε η κ. Βούλτεψη αναφερόμενη στα συνδικάτα, ενώ για το θέμα της ιδιωτικοποίησης τόνισε πως είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία «δεν δέχεται τα μονοπώλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος – Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά

“Κατέβηκαν” οι διακόπτες σε 13 μονάδες της ΔΕΗ – Πότε ξεκινούν οι διακοπές ρεύματος – Οδηγίες… επιβίωσης για τους καταναλωτές

Έως 4 ώρες οι διακοπές ρεύματος στη Λάρισα!

Από τα μεσάνυχτα οι διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα – Οδηγίες στους καταναλωτές τι να προσέξουν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10