Πολιτική

Βουβή γκρίνια για τα μέτρα στο ΠΑΣΟΚ

Κριτική από μεμονωμένους βουλευτές κυρίως για τις καθυστερήσεις στις εξαγγελίες αλλά και στην ανακοίνωση του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

νέου φορολογικού νομοσχεδίου, δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Κώστας Γείτονας, ήταν εκείνος που άσκησε κριτική για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των μέτρων.

Επίσης, επικριτικοί ήταν οι Εκτωρας Νασιώκας και Βαγγέλης Παπαχρήστου γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είχε περιγράψει την δραματική κατάσταση της οικονομίας και πριν τις εκλογές αλλά και για το ενδεχόμενο να ληφθούν σκληρά μέτρα.

Ζητήθηκε επίσης από πολλούς βουλευτές να έρθει άμεσα στην Βουλή προς ψήφιση το φορολογικό νομοσχέδιο, γιατί όπως είπαν πρέπει οι έλληνες να ξέρουν τι τους περιμένει.

Απαντώντας ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επανέλαβε οτι τα μέτρα δεν είναι ευχάριστα αλλά αναγκαία γιατί πρέπει να πείσουμε την Ευρώπη και τις αγορές.

Εκτιμησε επίσης οτι αν πάνε όλα καλά και λειτουργήσουν όλα σωστά τότε θα συγκεντρωθούν όχι 4,8 δις ευρω που είναι ο στόχος αλλά μπορεί να φτάσουν και τα 5,5 δις ευρω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ρένα Δούρου: Ούτε βήμα πίσω για την Έλενα Ακρίτα – Μήνυμα στη ΝΔ για την αντιπροεδρία της Βουλής
Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι η Κουμουνδούρου επιμένει στην υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα, απαντώντας στις πληροφορίες περί καταψήφισής της από τη ΝΔ
Η Ρένα Δούρου και η Έλενα Ακρίτα 20
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 41