Πολιτική

Βρούτσης, Κωβαίος έστησαν τρελό χορό στο Blue Star Naxos – Άναψε το κέφι εν πλω

Όταν οι βουλευτές μας έχουν κέφια! Ο Γιάννης Βρούτσης και ο δήμαρχος  Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, το «έκαψαν» μέσα στο Blue Star Naxos, ταξιδεύοντας για Αμοργό.

Το κέφι «άναψε» στο σαλόνι των επιβατών του Blue Star Naxos όταν ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός έστησε τρελό χορό!

Μαζί με τον δήμαρχο Πάρου, τον Μάρκο Κωβαίο και συνοδεία ζωντανής μουσικής μετέτρεψαν τον χώρο σε πίστα και το πλοίο της γραμμής σε κέντρο διασκέδασης.

Οι επιβάτες ανταπέδωσαν τον χορό του Γιάννη Βρούτση και της παρέας του με παλαμάκια και το ταξίδι για την Αμοργό συνεχίστηκε με νησιώτικα, όπως αρμόζει σε Κυκλαδίτες.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Cyclades24.gr:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης