Πολιτική

Χαμός στη Βουλή! “Σφάχθηκαν” Πολάκης, Μανιός και Οικονόμου! Όλοι οι διάλογοι

Έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς είχαμε σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Μανιό με τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου.

Ο καβγάς ξεκίνησε στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων όταν ο Βασίλης Οικονόμου αμφισβήτησε τα στοιχεία που έδωσε ο Παύλος Πολάκης για τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της υγείας, τονίζοντας  χαρακτηριστικά ότι ο διαλυμένος ΕΟΠΥΥ του 2015 δεν έχει καμία σχέση με τον υγιή Οργανισμό του 2019.

«Σταματήστε την πολιτική του προέδρου σας να λέτε αυτά που λέτε, γιατί για εμάς είναι πολιτική επιλογή η δημόσια υγεία», τόνισε ο κ. Πολάκης. Στο σχόλιο του κ. Οικονόμου ότι εφαρμόζει νεοφιλελεύθερη πολιτική, ο κ Πολάκης του αντέτεινε: «Εσύ αποφάσισε τι είσαι στη ζωή σου και όχι εγώ αν είμαι νεοφιλελεύθερος».

Οι λεκτικοί διαπληκτισμοί ανάμεσα στο κ. Πολάκη και τον κ. Οικονόμου δεν σταματούσαν και χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής, Νίκου Μανιού, ο οποίος τους είπες να τα πούνε έξω, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή

«Όσο και αν πονάει, ζηλεύετε που τα κατάφερε αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέχρι χθες…», συνέχισε ο κ. Πολάκης.

«Συμφωνώ όσο είναι μούγκα αυτοί…», διέκοψε ο κ. Οικονόμου προκαλώντας νέα έντονη αντίδραση, αυτή τη φορά και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζεις ότι θα κάνεις το μάγκα; Δεν περνάνε εδώ αυτά… Άντε επιτέλους από εδώ κουτσαβάκια…», σχολίασε ο κ. Οικονόμου πυροδοτώντας περισσότερο το κλίμα.

Ο κ. Μανιός ζήτησε να μην καταγράφεται στα πρακτικά τίποτα και να διαγραφούν, ενώ ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «θλιβερή εικόνα του κ. Οικονόμου».

Στη συνέχεια ακολούθησε νέος κύκλος αντιπαράθεσης στη Βουλή :

Βασίλης Οικονόμου: «Μαζευτείτε… Να τους μαζέψεις κ. Πρόεδρε…»

Νίκος Μανιός: «Εσένα θα μαζέψω. Μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο. Είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω…»

Βασίλης Οικονόμου: «Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα…»

Νίκος Μανιός: «Τους τσαμπουκάδες έξω από τη Βουλή όχι σε μένα αυτά, είσαι απαράδεκτος…»

Βασίλης Οικονόμου: «Εσύ είσαι απαράδεκτος. Όχι σε μένα αυτά. Τους δικούς σου να μαζέψεις…»

Μανιός: «Γιατί; Τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα; Αν δεν σου αρέσω κάνε μου πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια, διακόπτεις…»

Παύλος Πολάκης: «Μα την Παναγία σταμάτα πια… Όταν υπάρχει αληθινή παράθεση της πραγματικότητας, η μόνη οδός για τη ΝΔ είναι να δημιουργεί θόρυβο. Δεν ταιριάζει η πραγματικότητα με το αφήγημα σας…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
39
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2
Η ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά - «Μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στον Ευαγγελισμό»
«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
Λένα Σαμαρά 24
Γιατί η Λένα Σαμαρά διακομίστηκε από το Σισμανόγλειο στον Ευαγγελισμό - Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον πρόωρο θάνατό της
Αποτελεί ερώτημα εάν η άτυχη κοπέλα είχε ιστορικό επιληψίας ή καρδιακής βλάβης, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει μέχρι στιγμής με βεβαιότητα, ποια ήταν η αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατό της κόρης του Αντώνη Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς και η κόρη του Λένα Σαμαρά στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» 41